“Samarbejdet med Mette Møller kan varmt anbefales. Jeg har her mødt en konsulent, som med sin professionalisme, særlige nærvær og empatiske evner har mødt mit lederteam og mig, som de mennesker vi er. Man har ikke en oplevelse af, at det er et “firma” man samarbejder med.
Teamets gruppeproces og den individuelle udvikling har sat spor og er meget mærkbar i det daglige lederskab. De er kompetente sammen – og hver for sig. Processen har klart bidraget til ledelsesmæssig og personlig udvikling til gavn for institutionerne. Uden denne proces var lederteamet ikke dér, hvor de er idag.
Mettes praksisrettede tiltag har medvirket til, at vi også har fået skabt transfer til andre sammenhænge.

 Mette Møller har en særlig evne til, at få mennesker til at åbne op omkring deres udfordringer og har derfor få oparbejdet et godt kendskab til hver enkelt leder.
Dette har resulteret i, at vi efter teamprocessen har brugt Mette til opfølgning og til individuel sparring og supervision. Jeg kan derfor kun anbefale Mette Møller til team- og organisationsudvikling.

Jeg ville aldrig være i tvivl om at vælge Mette igen til en større proces.
5 Smileys til Mette ! “

citat1 Samarbejdet med Mette Møller kan varmt anbefales. Jeg har her mødt en konsulent, som med sin professionalisme, særlige nærvær og empatiske evner har mødt mit lederteam og mig, som de mennesker vi er. Man har ikke en oplevelse af, at det er et “firma” man samarbejder med.
5 smileys til Mette. citat2

Hanne Bram

Distriktsinstitutionsleder, Fredericia Kommune