Naturligt lederskab med heste

Hvis du vil vide mere om kurser i naturligt lederskab, som vi skræddersyr til dig som enkeltperson, til din ledergruppe, dine medarbejdere eller din organisation, som kontakt mig på 4044 2010 eller på mettemoeller@c.dk

Kurset udbydes også i et særlig format hos vores gode samarbejdspart DJØF

 

 

ARTIKEL: HESTE COACHER LEDERE

LÆS MERE HER: NATURLIGT LEDERSKAB

Hvordan i alverden kan heste lære os noget om ledelse og kommunikation ? Det spørgsmål og den skepsis har de fleste af de over 1000 ledere og medarbejdere, som jeg indtil 2017 har haft med på Læsø, stillet sig. Og alle er rejst derfra med et overraskende, meget konkret og særdeles effektfuldt svar på spørgsmålet til stor gavn for deres  opgaveløsning i organisationen og til deres egen ledervej videre frem i livet. Metoden har jeg udviklet og forfinet igennem mange år i et tæt samarbejde med Poul Erik og Lasse Jensen på Krogbækgaard på Læsø.
Hestens rolle som spejl i lederudvikling sparer mange ledere og medarbejdere for spildtid, tabte potentialer og blinde vinkler: Vi bruger hesten, fordi hesten er et byttedyr udstyret med fintfølende sanser, der reagerer på selv småbitte signaler i kommunikationen og i omgivelserne. Derfor er den i stand til at spejle sider af dig, din kommunikation og dine handlinger på en meget præcis måde. Du konfronteres med andre ord meget direkte og præcist på hvordan du virker på dine omgivelser. Denne indsigt kan spare både dig og dine omgivelser for mange frustrationer og give dig og dine omgivelser mange glæder og landvindinger: Med hesten som samarbejdspart kan du opnå styrke i det, du ønsker at kommunikere og styrke dine evner til at definere og nå dine mål ved at forstærke dine samarbejds- og kommunikationsevner.
Arbejdet med hestene sker under trygge rammer og under hensyntagen til den enkeltes personlige grænser.