CV

Mette Møller er uddannet cand.psych. i 1992 fra Aarhus Universitet og har en solid erfaring indenfor ledelses-og organisationspsykologi både som forsker, som intern konsulent og som selvstændig erhvervspsykolog. Hun er autoriseret psykolog og godkendt både som specialist og supervisor i ledelses-og organisationspsykologi, har arbejdet som intern udviklings- og chefkonsulent i 7 år i uddannelsesmiljøer før hun i 1999 blev selvstændig, har taget mange konsulentuddannelser, testautorisationer (MBTI, JTI, Neo-Pir, TCI og OTS), skrevet bøger og bidraget med en række betydningsfulde frivillige indsatser til gavn for hjembyen Aarhus.

Mette har desuden siden 1999 været praktikvejleder for i alt 6 psykologistuderende årligt fra slutningen af cand.psych. studiet på Aarhus Universitet. Praktikanterne fungerer i assisterende funktioner ift opgaveløsning, hvis det giver mening for kunden.

Mette er gift med Morten Jac, som er direktør i NGO´en Fairstart Foundation. Fairstart Foundation udbyder gratis og verdensomspændende internetbaseret undervisningsprogramer for professionelle omsorgsgivere til klodens omkring 175 millioner forældreløse børn. Morten har mange års erfaring i visuel kommunikation og fotografi. I 2007 stiftede de konsulentfællesskabet key2see, som er et levende kontorfællesskab for kompetente fagpersoner i alle aldre og for en række initiativer til gavn for hjembyen Aarhus. Sammen har de 2 sønner fra hhv 1996 og 2000